Elsum

DR Peetersstraat, 2440 Geel

Vanaf 195.000 euro

Details

VERKOCHT

6 nieuwbouw appartementen​

In de Dr Peetersstraat, vlakbij het centrum van Geel, kan je binnenkort kennismaken met 6 klasse appartementen. Voor ieder wat wils: tuin, terras, klein of groot. Het project omvat 6 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. Kleinschaligheid is voor ons belangrijk. Dit past binnen het “rustig” wonen concept en geeft ons ook de tijd om meer zorg aan elk appartement te besteden om het tot in de puntjes af te werken. Na de oplevering kan u meteen inpakken en u installeren in uw nieuwe droomwoning. Wij zorgen voor een afgewerkt geheel. Dit wil zeggen dat de verlichting, het schilderen en het interieur mee kan voorzien worden. Eigen accenten kunnen in onderling overleg natuurlijk steeds mee voorzien worden.

Details

Appartementen​6
Locatie​Dr Peetersstraat, Geel​
Oplevering​Februari 2022​
Bezoekersplaatsen​6
OmgevingLandelijk

Alle appartementen hebben een eigen bergplaats in de kelder van ruim 20m2 en een overdekte autostaanplaats. Ook uw fiets kan u veilig wegzetten in de fietsenberging. Via de lift kan u vlot de kelder en uw appartement bereiken.

Appartement 0.1 heeft een netto oppervlakte van 79m2 en een enorm groot ZO gericht terras van 26m2. Verder heeft u een tuin van 62m2. Het appartement heeft een open keuken en een zithoek met zeer veel lichtinval, verder zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. De vloer word voorzien van een eiken parket om het warme thuisgevoel helemaal compleet te maken. De badkamer heeft een mooie carrera vloer. In het appartement is er nog een extra berging en apart toilet voorzien aan de inkom. Wij zorgen voor een afgewerkte keuken en badkamer in zeer degelijke materialen. Eigen acccenten maken de woning helemaal van u!

Appartement 0.2 is een perfecte spiegel van appartemnet 0.1 met als extra troef en volledig zuidelijk terras. Appartement 0.2 heeft een netto oppervlakte van 79m2 en een enorm groot Zuid gericht terras van 26m2. Het appartement heeft een open keuken en een zithoek met zeer veel lichtinval verder zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. De vloer word voorzien van een eiken parket om het warme thuisgevoel helemaal compleet te maken. De badkamer heeft een mooie keramische carrera vloer. In het appartement is er nog een
extra berging en apart toilet voorzien aan de inkom. Wij zorgen voor een afgewerkte keuken en badkamer in zeer degelijke materialen. Eigen acccenten maken de woning helemaal van u!

1e verdieping: Appartement 1.3 en 1.4
Nemen we de lift of de trap naar de eerste verdieping dan vinden we daar opnieuw 2 mooie en ruime appartementen van elks 81m2 netto oppervlakte. Een leuk terras van 10m2 om lekker te genieten van de zon. Ook hier vinden we 2 slaapkamers met een badkamer met inloopdouche en een strak wit badkamermeubel. Eigen accenten aanbrengen is steeds mogelijk. De leefruimte wordt gekenmerkt door licht. Grote ramen aan de keuken en de zithoek maken dat u altijd kan genieten van een goede lichtinval. De berging en het aparte toilet kunnen we aan de inkom terugvinden.

Op de hoogste verdieping staan de laatste 2 toppertjes. Een mooi uitzicht waar je volop van kan genieten door een enorm groot terras. De eyecatcher van deze 2 appartementen. Appartement 2.5 en 2.6 zijn elk 60m2 en hebben een terras van maar liefst 27m2. Een echt appartement voor wie zijn tuin achterliet en toch graag verder wil blijven genieten van “den buiten”. 1 ruime slaapkamer met een aangrenzende badkamer met meubel en inloopdouche zorgen dat u heerlijk kan wakker worden op de bovenverdieping. Home office is mee voorzien voor wie dit graag heeft. De open keuken met aangrenzend de zithoek geven u ook direct toegang tot het terras.

Vragen over dit project?

Contacteer ons

Helemaal enthousiast na het bekijken van de plannen? Contacteer ons. Dan maken we graag tijd om samen met u in detail de plannen van uw droomwoning te overlopen. We bespreken alles in detail en kijken wat we nog meer kunnen doen om er uw ideale woning van te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek kan u meteen kijken welke woning het best aansluit bij uw wensen. U kan ons kantoor bereiken op het nummer 014 / 750 953 of op 0472/60 46 81.


Ik heb interesse

Toch nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? Laat uw gegevens achter en wij nemen met u contact op.