Elsum

Dr Peetersstraat, 2440 Geel

Vanaf 195.000 euro

6 nieuwbouw appartementen

In de Dr Peetersstraat, vlakbij het centrum van Geel, kan je binnenkort kennismaken met 6 klasse appartementen. Voor ieder wat wils: tuin, terras, klein of groot. Het project omvat 6 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. Kleinschaligheid is voor ons belangrijk. Dit past binnen het “rustig” wonen concept en geeft ons ook de tijd om meer zorg aan elk appartement te besteden om het tot in de puntjes af te werken. Na de oplevering kan u meteen inpakken en u installeren in uw nieuwe droomwoning. Wij zorgen voor een afgewerkt geheel. Dit wil zeggen dat de verlichting, het schilderen en het interieur mee kan voorzien worden. Eigen accenten kunnen in onderling overleg natuurlijk steeds mee voorzien worden.
Meer weten

Details

Alle appartementen hebben een eigen bergplaats in de kelder van ruim 20m2 en een overdekte autostaanplaats. Ook uw fiets kan u veilig wegzetten in de fietsenberging. Via de lift kan u vlot de kelder en uw appartement bereiken.

Download prijzen en plannen

Ontdek nog meer over de verschillende appartementen.

Vragen over dit project?

Contacteer ons

Helemaal enthousiast na het bekijken van de plannen? Contacteer ons. Dan maken we graag tijd om samen met u in detail de plannen van uw droomwoning te overlopen. We bespreken alles in detail en kijken wat we nog meer kunnen doen om er uw ideale woning van te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek kan u meteen kijken welke woning het best aansluit bij uw wensen. U kan ons kantoor bereiken op het nummer 014 / 750 953 of op 0472/60 46 81.

Ik heb interesse

Toch nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? Laat uw gegevens achter en wij nemen met u contact op.