Kerkstraat

Kerkstraat, 2460 Tielen (Kasterlee)

Vanaf 535.000 euro

Details

VERKOCHT

Halfopen BEN-woningen met hoge afwerkingsgraad​

In de Kerkstraat werd er plaats gemaakt voor een modern woonproject. Door de afbraak van de bestaande woning kan u genieten van een nieuwe halfopen BEN-woning, inclusief grond aan het gunstig tarief van 6% BTW als dit voor u van toepassing is. Bij de bouw van deze twee woningen stonden stijl, klasse en degelijkheid bovenaan op de to do-lijst.

Gelegen dichtbij het centrum en het station en tegenover de toegangspoort van het natuurgebied de Balderij. De strakke gevel aan de straatkant bewaakt de rust aan de achterkant van de zeer ruime tuin. De modernste technieken zorgen voor veel luxe en comfort maar ook voor een bijzonder laag e-peil met alle voordelen die daarbij horen. Van schilderwerk, verlichting tot zelfs vestiairekasten op maat zijn voorzien. Zo hoef je na de oplevering alleen maar in te pakken om van dit huis een thuis te maken.

Details

Type​Halfopen bebouwing​
Locatie​Kerkstraat 165, Tielen​
Prijs woning 1vanaf 535.000 euro
Prijs woning 2vanaf 535.000 euro
Grondopp. woning 1779 m2
Grondopp. woning 2936 m2​
Bewoonbare
oppervlakte per woning
198 m2
6% btw mogelijk | Sloop en heropbouw​

De woningen zijn opgericht na het slopen van een andere woning wat de koper het recht geeft om de woning en in dit geval zelfs de grond aan te kopen aan 6% BTW als deze daar recht op heeft.​

BEN-logo

De halfopen woning heeft een zeer ruim leefgedeelte. De woonkamer baadt in het licht door bijzonder imposante raampartijen die voorbij het plafond reiken. In de volledig afgewerkte keuken zijn alleen de beste materialen en toestellen gebruikt. De vloer is voorzien van een eiken parket om het warme thuisgevoel helemaal compleet te maken. Het aangelegde terras wordt een extra deel van je woonkamer en de toegang tot de grote tuin. Naast een technische ruimte is er een ruime bijkeuken/berging en gastentoilet op het gelijkvloers. 3 ruime slaapkamers op de bovenverdieping geven u en uw gezin voldoende ruimte om elk een eigen plekje te hebben in de woning. De 2 kinderkamers hebben een eigen badkamer met douche en als ouder kan je genieten van een relax moment in de ruime badkamer met bad en douche.

Kortom een zeer praktische gezinswoning waar men niet heeft ingeboet aan klasse en stijl en bewust voor de beste materialen en een hoge afwerkingsgraad heeft gekozen.

Vragen over dit project?

Contacteer ons

Helemaal enthousiast na het bekijken van de plannen? Contacteer ons. Dan maken we graag tijd om samen met u in detail de plannen van uw droomwoning te overlopen. We bespreken alles in detail en kijken wat we nog meer kunnen doen om er uw ideale woning van te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek kan u meteen kijken welke woning het best aansluit bij uw wensen. U kan ons kantoor bereiken op het nummer 014 / 750 953 of op 0472/60 46 81.


Ik heb interesse

Toch nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? Laat uw gegevens achter en wij nemen met u contact op.