Kerkstraat

Kerkstraat, 2460 Tielen (Kasterlee)

Vanaf 498.000 euro

Halfopen BEN-woningen met hoge afwerkingsgraad

In de Kerkstraat werd er plaats gemaakt voor een modern woonproject. Door de afbraak van de bestaande woning kan u genieten van een nieuwe halfopen BEN-woning, inclusief grond aan het gunstig tarief van 6% BTW als dit voor u van toepassing is. Bij de bouw van deze 2 woningen stonden stijl, klasse en degelijkheid bovenaan op de to do-lijst.

Gelegen dichtbij het centrum en het station en tegenover de toegangspoort van het natuurgebied de Balderij. De strakke gevel aan de straatkant bewaakt de rust aan de achterkant van de zeer ruime tuin. De modernste technieken zorgen voor veel luxe en comfort maar ook voor een bijzonder laag e-peil met alle voordelen die daarbij horen. Van schilderwerk tot verlichting alles is voorzien. Zelfs maatkasten zijn mogelijk zodat je na de oplevering alleen maar hoeft in te pakken om van dit huis een thuis te maken.
Meer lezen..

Details

Download plannen

Vragen over dit project?

Contacteer ons

Helemaal enthousiast na het bekijken van de plannen? Contacteer ons. Dan maken we graag tijd om samen met u in detail de plannen van uw droomwoning te overlopen. We bespreken alles in detail en kijken wat we nog meer kunnen doen om er uw ideale woning van te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek kan u meteen kijken welke woning het best aansluit bij uw wensen. U kan ons kantoor bereiken op het nummer 014 / 750 953 of op 0472/60 46 81.

Ik heb interesse

Toch nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? Laat uw gegevens achter en wij nemen met u contact op.